F1 2019 - Hamilton wen Kanadese Grand Prix, straf vir Vettel - Formule 1
Formule 1

Lewis Hamilton (Mercedes) het die Kanadese Grand Prix in Montreal gewen, ondanks die oorskryding van die lyn agter Vettel (5 sekondes gestraf omdat hy 'n teenstander bedek het)

Lewis Hamilton ook gewen Kanadese GP a Montreal с Mercedes ondanks die agterstewe oor die wenstreep Sebastian Vettel... Duitse bestuurder Ferrari Hy het trouens 'n boete van vyf sekondes opgelê omdat hy op ronde 48 teen 'n Britse teenstander geëindig het.

Krediete: Foto deur Mark Thompson / Getty Images

Bronne: Foto deur Charles Coates / Getty Images

Krediete: Foto deur Peter J. Fox / Getty Images

Agter die rug van twee uitdagers wat veg F1 wêreld 2019 is Charles Leclerc, derde plek met 'n meer mededingende rooi as gewoonlik.

1 F2019 Wêreldkampioenskap - Kanadese Grand Prix-verslagkaarte

Lewis Hamilton (Mercedes)

Lewis Hamilton hy sou graag op die baan wou wen, en nie ten koste van 'n straf wat Vettel opgelê is nie, maar die wedloop loop so.

Vir die Britse ruiter, meer en meer voorste F1 wêreld 2019 - Dit is die vyfde sukses in die eerste sewe wedrenne van die kampioenskap.

Sebastian Vettel (Ferrari)

Om Hamilton hierdie jaar te klop, moet jy perfek wees en Sebastian Vettel a Montreal Dit was nie. Die Duitse jaer was gister 'n uitsonderlike speler in die kwalifikasie (huis toe paal), maar 'n fout wat in die wedren gemaak is - wat geen plek vir Hamilton op rondte 48 gelaat het nie - het gelei tot 'n strafskop, wat bespreek is, maar, na ons mening, tereg. Boonop was die reaksie ná die wedren nie baie volwasse nie, wat hom genoop het om die tekens van eerste en tweede plek om te keer.

’n Vierde podium in die laaste vyf Grands Prix is ​​’n positiewe teken (gekombineer met die uitstekende spoedprestasie wat in hierdie een getoon word. Kanadese Grand Prix) maar die oorwinning ontbreek sedert Augustus verlede jaar.

Charles Leclerc (Ferrari)

Spoed en spesifisiteit: Dit kan opgesom word as Kanadese GP di Charles Leclerc.

Die jaer van Monaco het die tweede podium van die seisoen ná Bahrein gewen, en in Frankryk sal hy die vierde plek in die wedloop probeer verower. F1 wêreld 2019 Ferstappen.

Valtteri Bottas (Mercedes)

Valtteri Bottas dit was nie baie konsekwent nie Montreal: sleg in kwalifisering, homself vierde in die wedloop en 'n bonuspunt vir vinnige rit.

Ná ses agtereenvolgende podiums haal die Finse jaer die eerste keer hierdie seisoen uit die top drie.

Ferrari

Vandag Ferrari Na meer as sewe maande se kompetisie op die podium was dit baie mededingend: twee enkelatlete was op die podium.

Vettel is baie vinnig in die kwalifikasie en in die wedloop (met 'n fout wat hom die oorwinning gekos het) en 'n maklike derde plek vir Leclerc: Cavallino aan die toeneem?